Naše recepty na pomazánky z hermelínu na chlebíčky nesmí chybět v žádné kuchyni. Inspirujte se!

Hledáte ty nejlepší recepty na hermelínovou pomazánku na chlebíčky?

Už nehledejte dále!

Připravili jsme pro vás několik různých typů této dobroty, o které se vám i vaší návštěvě bude zdát.

Ano, až tak je dobrá.

Hermelínová pomazánka na chlebíčky se smetanovým sýrem

Tento recept obsahuje smetanový sýr, jarní cibulku a spoustu sladké papriky. Proto je to perfektní předkrm nebo svačina, která je připravena za 5 minut.

Co budeme potřebovat

  • 2 jarní cibulky
  • 150 g hermelínu
  • 200 g smetanového sýra
  • 1 lžička maďarské sladké papriky
  • sůl
  • pepř

Postup

  • Cibulku nakrájejte na menší kousky.
  • Přidejte hermelín nakrájený na kousky, smetanový sýr, sladkou papriku, trochu soli a pepře.
  • Mixujte několik vteřin v robotu, dokud nebude hermelín jemně nasekaný.
  • Pomazánka by měla zůstat trochu hrubá, neměla by to být pasta.
  • Podávejte na vece.

Chcete-li připravit pomazánku bez kuchyňského robotu, nakrájejte jarní cibulku najemno a vložte ji do mísy. Hermelín také nakrájejte najemno, rozdrťte vidličkou, aby byl trochu jemnější, a přidejte do mísy spolu se smetanovým sýrem, paprikou, solí a pepřem. Dobře promíchejte a dochuťte.

Miska plná jemné pomazánky ze sýra ozdobená ředkvičkou.
Zdroj: veeatcookbake.com

Pomazánka z hermelínu a romadúru

Tento recept na hermelínovou pomazánku na chlebíčky není pro slabé povahy. Vyrábí se ze směsi vyzrálých měkkých sýrů, sladké nebo pálivé papriky a trošky cibule přihozené do směsi. Pomazánka je velmi aromatická a nemusí být pro všechny, ale chuťově je fantastická.

Co budeme potřebovat

  • 115 g zralého romadúru
  • 115 g zralého hermelínu
  • 115 g másla
  • 30 g jemně nasekané cibule
  • 1 lžíce sladké maďarské papriky
  • 1 lžička pálivé papriky
  • 1/2 lžičky mletého kmínu
  • 1/4 lžičky soli
  • pepř
  • smetanový sýr (pro dosažení požadované konzistence)

Postup

  • Ve střední misce rozmačkejte dohromady romadúr, hermelín a změklé máslo, dokud se dobře nespojí.
  • Přidejte mletou cibuli, sladkou maďarskou papriku, pikantní papriku, mletý kmín, sůl a čerstvě mletý černý pepř podle chuti.
  • Přidejte smetanový sýr, aby pomazánka měla správnou konzistenci.
  • Dejte na pár hodin do lednice, aby se chutě spojily.

A jak si nejlépe užít vánoční atmosféru? No přeci ve svetrech s vánočním motivem. Podívejte se na ty, které prošly naší recenzí.

Skleněná miska s hermelínovou pomazánkou a romadúrem.
Zdroj: recipesfromeurope.com

Chlebíčková pomazánka s hermelínem a zakysanou smetanou

Hermelínová pomazánka na chlebíčky je doplněna krémovou zakysanou smetanou, což z ní činí nejlepší volbu pro sváteční pohoštění pro hosty. Nebo je můžete pohostit dalšími výbornými pomazánkami. Zkuste ty naše na šest různých způsobů.

Co budeme potřebovat

  • 200 g hermelínu
  • 60 g smetanového sýra
  • 150 ml zakysané smetany
  • 80 g másla
  • 1 cibule
  • 1 lžička kmínu
  • paprika
  • sůl
  • pepř

Postup

  • Cibuli nakrájejte na malé kostičky.
  • Poté nakrájejte hermelín a máslo na kostičky.
  • Ingredience dejte spolu se smetanovým sýrem a zakysanou smetanou do mísy.
  • Směs promíchejte vidličkou.
  • Směs dochuťte solí, pepřem a mletou paprikou.
Lahodná krémová pomazánka na chlebíčky s hermelínem.
Zdroj: craftbeering.com

Jak vybrat ten nejlepší hermelín do pomazánky?

Snažte se vybrat hermelín, který je co nejčerstvější. Měl by mít pevnou a pružnou strukturu, aby nebyl příliš zralý nebo tvrdý. Zkuste vybírat čerstvé hermelíny na místních farmářských trzích nebo specializovaných obchodech.

Dobrý hermelín by měl mít svou charakteristickou vůni, která je lehce nasládlá a plná.

Pečlivě zkontrolujte i jeho konzistenci. Měl by být krémový a měkký, snadno roztíratelný. Vyhněte se hermelínům, které jsou příliš tuhé nebo mají zrnitou texturu, to může naznačovat nedostatečnou kvalitu.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X